FSMVÜ | DERS PROGRAMI VE DERS KAYIT DUYURUSU ÖNEMLİ!!
DERS PROGRAMI VE DERS KAYIT DUYURUSU ÖNEMLİ!!

İslami İlimler Fakültesinin Değerli Öğrencileri;

Bildiğiniz gibi 2017-2018 eğitim öğretim yılımız, Yükseköğretim Kurumunun tüm İlahiyat Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi olan Üniversitelere göndermiş olduğu, Fakültede uygulanan öğretim müfredatının kayıtlı tüm öğrencilere formasyon derslerinden de yararlanma imkanı sunulacak hale getirilmesi talimatını içeren yazıları gereği bir süre aksamalı başlamıştır.

Yeni ders kayıt dönemimiz sistemde son şekliyle 13.10.2017 Cuma günü saat 15:00’da açılacak olup, 14.10.2017 Cumartesi 23:59’da kapanacaktır. Yapılan değişiklikler doğrultusunda güncellenen yeni ders programımız ise (formasyon dersleri de dahil) 16.10.2017 Pazartesi günü başlayacaktır. Formasyon Programı alacak öğrencilerimiz 2017-2018 Formasyon Akademik Takvimine tabi olacaktır.

ISL125 Tasavvuf ve İslam Ahlakı I dersi alan öğrenciler dersin aynı isimle ISL225 koduyla 2.sınıfa alınması nedeniyle dersi bırakıp başka ders almaları gerekmektedir.

Pedagojik formasyon derslerini almak isteyen tüm öğrencilerimize bu dersler müfredat dışından alacak şekilde seçmeli olarak açılacak olup, kesinlikle alan seçmeli ders kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Başarılı bir öğretim yılı dileriz.

Not: Otomasyon ders kaydı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.