Araştırma Görevlilerimizden Sabahattin Gümüş’e Doktor Unvanı Verildi

Fakültemiz Araştırma Görevlilerinden Sabahattin Gümüş, Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan ve Prof. Dr. Necmettin Gökkır’ın danışmanlığında hazırladığı “İsnâaşeriyye Tefsir Geleneğinde İmametle İlişkilendirilen Âyetlerin Ahbârî ve Usûlî Yorumu” konulu tezini Fatih Yerleşkesi’nde jüri önünde savunarak doktor unvanını almıştır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Prof. Dr. İsmail Yiğit, Prof. Dr. Sadrettin Gümüş; İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Necmettin Gökkır; İbn Haldun Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serdar Demirel ve Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Muhammed Abay’dan oluşan jüri, sınav sonunda tezi oybirliğiyle kabul edip, Arş. Gör. Sabahattin Gümüş ’e cübbe takdimi ile başarı dileklerini ilettiler.

Fakülte olarak kendisini tebrik eder, akademisyenlik hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz.