Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
FSMVÜ | Ders Kayıt Duyurusu
Ders Kayıt Duyurusu

Son sınıf öğrencilerimizin bu dönem açılacak olan zorunlu dersleri aldıktan sonra alan seçmelilerinden 2 tane seçmeleri gerekmektedir. Bundan sonra formasyon derslerinden 5 tane alabileceklerdir. Bununla beraber 45 AKTS üzerine çıkmak KESİNLİKLE mümkün değildir. Öğrencilerimiz ikinci dönem de aynı şekilde ders seçtiklerinde toplamda 10 formasyon dersi almış olup formasyon belgesi almaya hak kazanacaklardır.

Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için otomasyon sistemi kayıtlara açılmış olup 27.09.2017 saat 23.59'a kadar açık olacaktır.

Ders kayıt işlemlerinin uzatılması sebebiyle sadece formasyon dersleri daha sonra telafi yapılmak üzere 2 Ekim tarihinden itibaren başlayacaktır.

Not: Bu dönem 4. Sınıf için açılan formasyon dersleri formasyon içi seçmeli olarak açılmıştır ve öğrencilerimizin bunlardan sadece 2 tanesini seçmeleri gerekecektir. Formasyon almak istemeyen öğrencilerimizin seçmeli derslerini 240 AKTS'ye tamamlayacak şekilde almaları gerekmektedir.