Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
İslami İlimler Fakültesi
FSMVÜ | Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN Riyad'da Uluslararası Sempozyuma Katıldı.
Haber Etkinlik Arşivi

Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN Hocamız, Suudi Arabistan’da bulunan Kral Suud Üniversitesinin 07-09 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlediği “İslam’da Merhamet” konulu uluslararası sempozyuma katıldı. Bu vesileyle Suudi Arabistan’a gerçekleştirdiği ziyarette çeşitli ülkelerden gelen katılımcılarla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca ülkede yayın yapan “el-Meâd” radyosuna demeç verdi ve “es-Selâm” adlı televizyon kanalında yayınlanan bir programa katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN katıldığı etkinliklerde, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler vererek Üniversitemiz ve İslami İlimler Fakültemizin uluslararası camiada tanınmasına katkıda bulundu.

. .