FSMVÜ | Formasyon Alan 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!
Formasyon Alan 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Bilindiği gibi Fakültemizde öğrenim görmekte olan ve Pedagojik Formasyon alan son sınıf öğrencilerimizin staj yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Bahar dönemi başında başlayacak ve haftaiçi günler sürdürülecek stajlar için öğrenci başına belirlenen bir Fakültemiz öğretim elemanı ve bir tane de staj okulu öğretmeni olacaktır. 14 haftalık dönem boyu sürecek staj programı için öğrencilerimiz 14 Aralık 2018 Cuma gününe kadar aşağıdaki formu doldurarak okul tercihi yapmalıdır. Okul tercihleri sadece aşağıdaki link üzerinden alınacak ve bunun dışında yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır.

Belirlenen okullar dışında bir okul tercihi olanlar 14 Aralık 2018 tarihine kadar toplamda 4 veya 4'ün katları olacak sayıda öğrenci ismiyle tercih ettikleri okuldan staj için kabul edileceklerine ilişkin yazı getirmeleri durumunda başvuruları alınacaktır.

Belirlenen tarih sonrası gelen talepler (okul değişim talepleri dahil) dikkate alınmayacaktır.

NOT: Stajlar sadece bahar dönemleri yapıldığı için 2019-2020 öğretim yılı güz döneminde mezun olabilecek öğrencilerin de başvuruları kabul edilecektir.

Forma buradan erişim sağlayabilirsiniz.