Her Zaman Genç Olan Kazanır!

Üniversitemiz Siyer Araştırmaları Kulübü tarafından 21 Kasım 2019 Çarşamba günü Fakültemiz Konferans Salonunda Gazeteci - Yazar İsmail Kılıçaslan'ın konuk olduğu "Her Zaman Genç Olan Kazanır!"  konferansı öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

 Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programımız Gazeteci - Yazar Sn. İsmail Kılıçaslan’ın konuşmaları ile devam etti. 

Konferansta gençliğin her güne taze bir fikirle uyanmak olduğundan, ancak kendini yenileyenlerin hayatta bir yere varabileceklerinden, farklı alanlarla ilgilensek dahi hepimizin dünyayı kurtarmak için bir yöntem, yol arayışı içinde olmamız gerektiğinden, insanın gençken düşüneceği yegane şeyin aslında ne olmak istediği değil, kim olmak istediği olduğundan bahseden Hocamız, hayatımızı birtakım mesleklerden öte meşguliyetlerimizin ve ilgi alanlarımızın şekillendirmesi gerektiğine değindi.

Konferansımız, katılımcı arkadaşlardan gelen soruların cevaplanmasının ardından üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zühtü Hakan Akpolat hocamızın Gazeteci - Yazar  İsmail Kılıçaslan’a hediye takdimi ile devam etti. Programımız, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sn. Kudret Doğan, Fakülte Sekreteri Vahit Yalın ve Kulüp Danışmanı Layeth Suud hocamız ile çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Program sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı hocamız Gazeteci - Yazar İsmail Kılıçaslan’ı makamında ağırladı.