I. Uluslararası Arap Edebiyatında Salgın Sempozyumu Gerçekleştirildi

08.07.2020 tarihinde Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından "I. Uluslararası Arap Edebiyatında Salgın e-Sempozyumu" düzenlendi. Sempozyum düzenleme kurulu adına Dr. Öğr. Üyesi Yakup Göçemen, Kilis 7 Aralık Üniversitesi adına İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Aldemir ve sempozyum bilim kurulu adına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan’ın konuşmalarıyla başlayan sempozyum dört oturumda gerçekleştirildi. Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin organizasyonuyla, Zoom programı üzerinden online olarak gerçekleştirilen e-sempozyum, Türkiye’nin yanı sıra Irak, Ürdün, Cezayir, Suriye, Filistin, Mısır, Sudan ve Malezya gibi farklı ülkelerden birçok akademisyenin katılımıyla gerçekleştirildi.