Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
FSMVÜ | İlahiyat Fakültesi Dekanları Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı
Haber Etkinlik Arşivi
İlahiyat Fakültesi Dekanları Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı

Toplantı, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim HATİPOĞLU Başkanlığında 09.09.2013 Pazartesi günü, saat 10.00-16.00 saatleri arasında İslâmî ilimler Fakültemizin ev sahipliğiyle Topkapı Yerleşkemizde yapıldı. Toplantıya, bölge İlahiyat ve İslâmî Fakülte Dekanları ve Arapça Hazırlık Birim Koordinatörleri katıldı.

İslâmî İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Musa DUMAN da bir konuşma yaptı. Yeni Müfredat Programı ve Arapça Hazırlık Sınıfları İstişare toplantısının anlamlı olduğunu ifade ederek bu toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantıda, özellikle Arapça Hazırlık Sınıflarındaki dil eğitiminin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu. Toplantı, YÖK’ün yeni döneminde İlahiyat Fakültelerine verdiği önemin bir göstergesi olarak yorumlandı.  Toplantı, Dekanların ve Öğretim Üyelerinin görüşleri ifade etmelerinin ardından sona erdi.

. .