Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
FSMVÜ | MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum.

Sizlerden isteğimiz; Fakültemizle yakın irtibat halinde olmanızdır. Bu yıl mezun olanlardan özel okullarda öğretmenlik yapmak veya medya alanında çalışmak isteyen öğrencilerimizin Dekanlığa müracaat etmeleri ve mümkünse 23 Haziran 2017 Cuma günü Fakülteye bizzat gelmeleri gerekmektedir.

Hepinize sevgilerimle…  Üstün başarılar dilerim.

Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN