FSMVÜ | Mazeret Dilekçeleri Sonuçları Hk.
Mazeret Dilekçeleri Sonuçları Hk.

2018-19 öğretim yılı güz dönemi ara sınavları için dilekçe vererek mazeret sınavı talep eden öğrencilerimizin talepleri hakkında Fakülte Yönetim Kurulunun değerlendirme sonucu aşağıdaki gibidir. Ayrıca aşağıdaki hususlara da dikkatinizi önemle rica eder, başarılar dileriz.
1. Talepleri reddedilen öğrencilerimizin mazeret sınavına girmesi kesinlikle mümkün olmayıp aksi durumu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılacaktır.
2. Talepleri kabul edilen öğrencilerin Yönetmelikte belirtildiği gibi raporlu olunan süre zarfında sınava girmeleri halinde sınavları iptal olacaktır.
3. Talepleri kabul edilmeyen ancak raporlu olduğu süre zarfında raporlu olduğu halde sınava giren öğrencilerin sınavları geçerli sayılacaktır.
4. Talebi reddedilen öğrenciler dilekçelerinin cevaplarını Dekanlıktan 16/23.11.2018 tarihleri arasında alabilirler.