FSMVÜ | Mazeret Dilekçeleri Sonuçları
Mazeret Dilekçeleri Sonuçları

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Önlisans-Lisans Yönetmeliğinin aşağıdaki ilgili maddesine göre mazeret sınavı talepli dilekçeler(UZEM Sınav Talepleri Hariç) değerlendirilmiştir. Yönetmelik maddesinde geçen "Raporlu olunan süre içinde girilen sınavlar geçersiz sayılır" hükmü gereği bazı girilen sınavlar iptal edilmiş olup, aşağıdaki listede bunlara da yer verilmiştir.
"(4) Haklı ve geçerli nedenlerle ara sınavlara giremeyen öğrenciler, mazeretlerinin bitimini izleyen üç iş günü içerisinde mazeretlerini yazılı olarak ilgili dekanlığa ya da yüksekokul müdürlüğüne bildirmek zorundadır. Mazeretleri ilgili yönetim kurulunca haklı ve geçerli bulunan öğrenciler, ara sınav haklarını öğretim üyesince belirlenecek bir tarihte kullanırlar. Raporlu olunan süre içinde girilen sınavlar geçersiz sayılır. Dönem sonu ve sürece bağlı derslerin sınavlarına katılamama durumunda mazeret kabul edilmez."