Öğrencilerimiz Arapça Kampında

İslami İlimler Fakültemizin Arapça hazırlık sınıfını bitiren kız öğrencilerimiz İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde düzenlenen ve 45 gün sürecek olan Arapça yaz kampına katıldı.

27 Temmuz-11 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen kampın ilk gününde gerçekleştirilen açılış programına Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Arapça Hazırlık Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Hamdi Arslan ve Arap Dili ve Belagatı Araştırma Görevlisi Mustafa Oral da iştirak etti.

Arap bayan hocaların rehberliğinde gerçekleştirilecek olan kampta öğrencilerimizin Arapça konuşma, yazma, okuduğunu ve dinlediğini anlama becerilerinin geliştirilmesi ve öğretim dili Arapça olan fakültemizde lisans öğrenimi görmeye hazır hale gelmeleri hedeflenmektedir.