Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman ve Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan'ın Sudan'a Yaptıkları Çalışma Ziyareti.

Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan Türk devlet ve vakıf üniversitelerinin temsil edilecekleri eğitim fuarına katılmak ve Hartum Sudan'da bulunan Uluslararası Afrika Üniversitesi'ni ziyaret etmek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman ile birlikte 8-14 Ocak 2015 tarihleri arasında Sudan'a ziyaret gerçekleştirdiler. Aynı tarihlerde düzenlenen Sudan-Türk Üniversiteleri İş Birliği Toplantısına da katılan Hocalarımız, iş birliği halinde bulunduğumuz üniversitelerle yaptıkları değerlendirme toplantılarının yanı sıra üniversitelerle de karşılıklı iş birliği protokolleri imzaladılar. Bu program kapsamında Sudanlıların yoğun ilgi gösterdiği Eğitim Fuarını ve Dış İlişkiler Müdürlüğümüzde görevli Enis Mansur Anaş koordinatörlüğündeki standımızı da ziyaret ettiler.