Türkiye 6. Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca, 20- 27 Mayıs tarihleri arasında "Türkiye 6. Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Fatih Camii'nde düzenlenen yarışmanın ödül töreni Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Erbaş, yarışmayla çocukları ve gençleri Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeye, anlamaya teşvik etmeyi, Kur'an-ı Kerim'in ezberlenmesini, güzel okunmasını geleceğe taşımayı amaçladıklarını anlattı.

Bünyesinde birçok hafız barındıran Fakültemizi temsilen Hazırlık Birimi öğrencimiz Abdülkerim İLERİ katıldı. 72 ülkeden katılımcıya ev sahipliği yapan yarışmaya Türkiye, Bangladeş, Fas, Makedonya, Bahreyn, Cezayir ve Irak'tan jüri üyeleri yer alırken öğrencimiz Abdülkerim İLERİ 5. olmuştur. Fakülte olarak öğrencimizi tebrik eder, eğitim hayatında daha nice başarılara imza atmasını temenni ederiz.