Araştırma Görevlilerimizden Üveys Ateş’e Doktor Unvanı Verildi

Fakültemiz Araştırma Görevlilerinden Üveys Ateş, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Efe’nin danışmanlığında hazırladığı “İslam Hukukunda Akitlerin Feshi ve Hukuki Sonuçları” konulu tezini Topkapı Yerleşkesi’nde jüri önünde savunarak doktor unvanını almıştır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden Prof. Dr. İsmail Yiğit, Prof. Dr. Abdülkerim Ünalan ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Efe ile İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Prof. Dr. Vecdi Akyüz ve İstanbul Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Tırabzon’dan oluşan jüri, sınav sonunda tezi oybirliğiyle kabul edip, Arş. Gör. Üveys Ateş’e cübbe takdimi ile başarı dileklerini ilettiler.

Fakülte olarak kendisini tebrik eder, akademisyenlik hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz.