İslami İlimler Fakültesi
FSMVÜ | YETERLİLİK SINAVI DUYURUSU
YETERLİLİK SINAVI DUYURUSU

Fakültemiz Arapça Hazırlık Yeterlilik sınavı 24 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 12.00’de Topkapı Yerleşkemizde yapılacaktır.

DGS (Dikey Geçiş Sınavı), Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığından gelecek olan öğrenciler ve Yurtdışından Gelen Diğer Yabancı Öğrenciler için açılacak olan Arapça Yeterlilik Sınavına; daha önce yapılan Arapça Yeterlilik sınavına katılmayan veya katıldığı halde başarısız olan Öğrencilerimiz de katılabileceklerdir.

DEKANLIK

اعلان هام جداً عن إمتحان الكفاءة في اللغة العربية

نود افادتكم بانه سيكون يوم الاثنين الموافق 24/10/2016م الساعة الثانية عشرة ظهراً امتحان تحديد الكفاءة باللغة العربية في مقر كلية العلوم الاسلامية في "طوب قابي" وسيدخل هذا الامتحان كل من :

1. الطلاب/ الطالبات، الذين تمكنوا من النجاح في امتحانات التحويل (DGS) من جامعات أخرى.
  2. الطلاب / الطالبات،  القادمين من قبل" رئاسة أتراك الخارج والمجتمعات ذات القربى" بالاضافة الى الطلاب الوافدين من الخارج.
  3. الطلاب/ الطالبات،  الذين لم يحالفهم النجاح في امتحانات الكفاءة السابقة.
  4. الطلاب/ الطالبات، الذين لم يدخلوا امتحانات الكفاءة السابقة.

مع أطيب تحياتنا،،،

عمادة كلية العلوم الإسلامية