Anasayfa  |   İletişim  | AR  |
İslami İlimler
İslami İlimler (Burslu)
İslami İlimler (% 50 İndirim)
FSMVÜ | Osmanlı Tasavvuf Tarihi Okumaları-1
Tasavvuf Atölyesi
Osmanlı Tasavvuf Tarihi Okumaları-1

Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZSARAY tarafından kronikler, arşiv belgeleri ve basından seçme metinlere dayalı olarak gerçekleştirilecek olan Osmanlı Tasavvuf Tarihi Okumaları-1 programı 16 Nisan 2021'de online olarak başlayacaktır.

Program üniversite ve bölüm ayrımı olmaksızın Osmanlıca Türkçesi altyapısı olan lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olup 15 günde bir Cuma günleri gerçekleştirilecektir.

Program, katılımcıların Osmanlı dönemi tasavvufu hakkında birincil kaynaklara ulaşabilmelerine, bunları okuyup anlayabilmelerine ve değerlendirmeler yapabilmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.