FSMVÜ | TVNET ve Akit TV Canlı Yayınından
Haber Etkinlik Arşivi
TVNET ve Akit TV Canlı Yayınından

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN canlı yayın konuğu olduğu televizyon programlarında öğrenci adaylarına ve öğrencilere istifade edebilecekleri kıymetli bilgiler sundu.

Türkiye'nin ilk %100 Arapça öğretimi veren Fakültemizin Dekanı, Arapça öğrenim teknikleri üzerine kıymetli paylaşımlarda bulunmuş ve adayların bu alana yönelmeleri üzerine aydınlatıcı bilgiler sunmuştur.

Keyifli anlatımıyla izleyiciye söyleşi tadında bir sunum yapan ARSLAN, tecrübeleriyle öğrencilere ve adaylara yeni ufuklar katan paylaşımlarda bulundu.

Tvnet ekranlarında yayınlanan "Tercih Rehberi" programına ve Akit TV ekranlarında yayınlanan "Eğitim Atlası" programlarının yayınlarına aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

TVNET Yayını

AKİT TV Yayını