Hafızlık Bursu Sınavı

Hafızlık bursundan yararlanan öğrencilerimizin 2023-2024 öğretim yılı hafızlık imtihanları 12-13 Temmuz 2023 tarihlerinde her öğrenci için belirlenmiş olan ve aşağıdaki listede verilen giriş zamanına riayet edilmek suretiyle Fakülte binamızda yapılacaktır.

İmtihana erken girmek isteyen öğrenciler 22-23 Haziran 2023 tarihlerinde aynı binada saat 14.00’ten itibaren yapılacak imtihana da katılabileceklerdir.

İmtihan uygulama esaslarına ilişkin önemli bazı hususlar aşağıda yer almaktadır.

1. İmtihana katılacak öğrenciler kendileri için belirlenen gün ve saate riayet etmekle sorumludurlar. İmtihanlar her öğrencinin tek başına salona alınacağı şekilde tertip edilecektir.

2. Üniversitemiz Burs Yönergesinin ilgili maddesi gereği imtihana aktif hafızlık bursundan yararlanan öğrenciler ile önceki burs imtihanında başarısız olan 2018-19 öğretim yılı ve sonrasında kayıt yaptıran öğrenciler katılacaktır.

3. 2023-2024 öğretim yılı hafızlık imtihanına katılmayan öğrenci, söz konusu öğretim yılında hafızlık bursundan yararlanamayacaktır.

4. Öğrencilerimizin hafızlık bursuyla ilgili ayrıntılı bilgi edinmeleri için Üniversite web sayfasında yer alan FSMVÜ Burs Yönergesi’nin Hafızlık Bursu ili ilgili maddesini dikkatle okumaları tavsiye olunur.

Başarılar dileriz.