FSMVÜ | İslâmî İlimler Fakültesi

Anasayfa  |   İletişim  | AR  |
İslami İlimler
İslami İlimler (Burslu)
İslami İlimler (% 50 İndirim)
FSMVÜ | Dini Açıdan Fetih ve İstanbul'un Fethi
Dini Açıdan Fetih ve İstanbul'un Fethi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi olarak, Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in “ne güzel komutan” iltifatına mazhar, büyük hakan Sultan Fatih’in, İstanbul’u fethinin sene-i devriyesinde özel bir programla karşınızda olacağız. İstanbul’un fethi hiç şüphesiz, İslam tarihinin önemli fetihlerinden biridir. Ülkemizde bu büyük fetih muhtelif etkinliklerle her sene kutlanmaktadır. Biz de; aynı zamanda üniversitemize ismini de vermiş bulunan Sultan Fatih’i ve İstanbul’un fethini farklı ve özel bir panelle idrak etmek istiyoruz. Panelimizde konu, dini yönleri ile ele alınacaktır. Her biri birbirinden kıymetli alanlarında uzman hocalarımız sırasıyla, fethin Kur’an-ı Kerim’deki yeri, İstanbul’un fethini haber veren hadislerin değerlendirilmesi ve fethedilen yerlerin fıkhi yönden durumları incelenecektir. Panel, İslami İlimler Fakültemizin Youtube sayfasından 29 Mayıs 2021 Cumartesi saat 21:00’da başlayacaktır.

CANLI YAYINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!!

Etkinlik Türü : Panel
Yer : FSMVU İslami İlimler Fakültesi Youtube Kanalı https://www.youtube.com/c/ISLAMIILIMLERFAKULTESI
Tarih : 29 Mayıs 2021
Saat : 21:00