Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Fakültemizde, içinde olduğumuz küresel salgın nedeniyle katılımcı sayısının sınırlı tutulduğu Dekanlık devir teslim töreni 24.02.2021 tarihinde gerçekleşti. Görevi devralan Dekanımız Prof. Dr. Mustafa ALTUNDAĞ yaptığı konuşmasında, Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN’ın bugüne kadar yapmış olduğu kıymetli hizmetlerden bahsetmiş, takdir ve teşekkürlerini sunmuştur. Fakültenin kuruluşundan bugünlere geliş sürecine değinen Kurucu Dekanımız yeni Dekana görevlerinde başarı temennilerini iletmiştir.

Konuşmaların ardından hediye takdimine geçilen törende Rektörlüğümüzün, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı takdirlerinin nişanesi olarak sunduğu plaket ve Dekanlığımızın hediyesi olan çiçek Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN’a takdim edilmiştir. Hediye takdimlerinin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla tören sona ermiştir.