Dekanlar Toplantısı

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN ev sahipliğinde İstanbul’da bulunan vakıf üniversitelerinde faaliyet gösteren İlahiyat ve İslâmî İlimler Fakülteleri Dekanlarıyla 30 Ocak 2020 tarihinde bir buluşma gerçekleştirildi. Fakültelerin işleyişleri ile ilgili istişarelerde bulunmak, tecrübe ve birikimleri paylaşarak müzakerelerde bulunmak gayesiyle gerçekleşen toplantıya, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet YÜCEL, İbn Haldun Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal AYBAKAN, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ ve İstanbul Şehir Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Dekanı Mehmet Ali BÜYÜKKARA katılım sağladı. Çok faydalı görülen toplantı, düzenli olarak tertip edilmesi temennileriyle son buldu.