2023-2024 Fakülte Akademik Yılı Açılışı

Fakültemizde 02.10.2023 tarihinde başlayan 2023-24 öğretim yılı güz dönemi için ekte yer alan öğretim elemanlarımızın katılımıyla Fakültemiz konferans salonunda 12.10.2023 tarihinde bir akademik genel kurul gerçekleştirilmiştir. Toplantımızda ayrılan ve unvan değişikliği olan akademisyenler hakkında, derslerin sağlıklı yürütümü hakkında, anabilim dalı toplantılarının periyodik şekilde toplanmaları hakkında, yeni akademik yılda ihtiyaç duyulan akademik personel hakkında, Dekanlık uhdesinde faaliyetlerini verimli şekilde sürdüren öğrenci platformları ve etkinlikleri hakkında, periyodik olarak yapılan öğrenci memnuniyet anketleri ve bu anketler ile ilgili yürütülecek çalışmalar hakkında, Emin Saraç armağan kitabı çalışması hakkında, yapılması planlanan bir uluslararası sempozyum hakkında, akademik performans sistemi hakkında bilgilendirmelere yer verilmiştir. Toplantı görüş ve öneriler kısmı sonunda başarılı bir eğitim öğretim dönemi temennileriyle tamamlanmıştır.