Dr. Saîd Abdullatif Fûde Konferans

Fakültemiz Kelam Çalışmaları Platformu tarafından 2022-23 eğitim-öğretim yılı konferans etkinliklerinin ikincisi 21 Kasım 2022 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Kelam, Mantık, Fıkıh Usulü ve Felsefe başta olmak üzere akli ilimlerde çok sayıda çalışması bulunan ve günümüzün önemli kelam alimlerinden olan Dr. Saîd Abdullatif Fûde ile "Güncel Fikri Akımlar Karşısında Kelam İlminin Konumu" başlıklı bir konferans düzenlendi. Konferansa Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa ALTUNDAĞ, İbn Haldun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Aybakan, Dekan yardımcımız ve çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenciler katılım sağladı. Yoğun ilgiyle karşılanan program Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN’ın konuğumuza hediye takdimiyle son buldu.