İslami İlimler Fakültesi Mezunları bir arada...
Fakültemiz ile  Mensupları ve Mezunları Derneğimiz (FSM-MEMDER) işbirliği ile gerçekleştirilen “İslami İlimler Fakültesi Mezunları” Fatih yerleşkesinde kahvaltıda bir araya geldi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa ALTUNDAĞ, , Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN ve diğer öğretim üyelerinin katılımıyla keyifli bir etkinlik gerçekleşti. Mezun olan öğrenciler çalışma hayatlarından kesitler anlatırken hocalar da tecrübelerinden bahsederek eski öğrencilerine aktarımda bulundular. Öğrencilerin ve öğretim üyelerinin yaşadıkları hikayelere ve anılarına da yer vermeleri buluşmanın samimi ortamına katkı sundu. Dernek başkanımız Sn. Levent AKBULUT öğrencileri selamlarken mezunlarla bir araya gelmenin önemine değinerek derneğimizin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler sundu. Öğr. Gör. Hamdi ARSLAN’ın anlattığı kıssalar ile öğrenciler neşelenirken, Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut ÇAKIR'ın iyi niyet ve temenni dolu sohbeti ve duasıyla konuşmalar tamamlandı. Mezunlarımız ilerleyen zamanlardaki programlar için önerilerini ve isteklerini sundular. Öğrencilerimiz organizasyondan eski günleri muhabbetle yad ederek mutlu bir şekilde ayrıldılar.